سردار حسین ساجدی نیا خبر داد؛
سردار حسین ساجدی نیا از فعالیت گشت های عفاف و حجاب در سطح پایتخت خبر داد و افزود: طرح های امنیت اخلاقی در پایتخت تعطیل نشده است و گشت های عفاف و حجاب نیز در سطح شهر فعال هستند.
فعالیت گشت های عفاف و حجاب در سطح پایتخت
وی از فعالیت گشت های عفاف و حجاب در سطح پایتخت خبر داد و افزود: طرح های امنیت اخلاقی در پایتخت تعطیل نشده است و گشت های عفاف و حجاب نیز در سطح شهر فعال هستند. ما دستگیری در این مورد نداریم و بنای مان بر تذکر است. افرادی نیز که دارای وضعیت حجاب نامناسبی هستند به مراکز پلیس منتقل و پس از صحبت با کارشناسان از مرکز پلیس خارج می شوند. بر اساس آمارها 97 درصد کسانی که در مرکز پلیس راهنمایی شده اند دیگر دستگیر نشدند.
بازرسی از 1300 کارگاه و فروشگاه پوشاک پایتخت
ساجدی نیا با بیان اینکه طی سه روز گذشته از 1300 کارگاه و فروشگاه پوشاک در سطح پایتخت بازدید کرده ایم، گفت: به تعدادی از این مراکز تذکر و اخطار پلمپ داده شده و فروشگاه هایی که اقدام به فروش کالای قاچاق با دارای تصاویر نامناسب می کردند پلمپ شده و به مراجع قضائی معرفی شدند.
سردار حسین ساجدی نیا روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای چهارمین مرحله اجرای طرح جمع آوری اراذل و اوباش در پایتخت، اظهار داشت: ماموران پلیس پایتخت طی 24 ساعت گذشته توانستند 57 نفر از اراذل و اوباش را که پرونده آنها در پلیس تشکیل و برایشان حکم قضائی صادره شده بود شناسایی و دستگیر کنند.
وی ادامه داد: در جریان دستگیری ها درگیری مسلحانه که بین نیروهای پلیس و اراذل و اوباش رخ داد تعدادی از آنها مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
رئیس پلیس تهران با بیان این که تا زمانی که هنجارشکنان در پایتخت حضور داشته باشند طرح های پلیس ادامه دارد تاکید کرد: مردم از ما توقع دارند بر اساس قولی که به آنها داده ایم با هنجارشکنی برخورد کنیم و ما درصدد برآورده کردن خواسته های همشهریان هستیم.
به گفته وی شرارت این افراد در سطح پایتخت کاهش یافته است به صورتی که در گذشته در هر طرح بیش از 150 نفر دستگیر می شدند که امروز این آمار به 50 نفر کاهش یافته است. بیشتر این اراذل و اوباش در مرکز و شمال پایتخت دست به اقدامات مجرمانه خود می زدند و حتی تعدادی از آنها که در خارج از پایتخت زندگی می کردند و در تهران شرارت انجام می دادند نیز در بیرون از شهر دستگیر شدند.
ساجدی نیا افزود: امیدواریم دستگاه قضائی نیز احکام بازدارنده ای را برای این افراد صادر کند تا این افراد دست از شرارت بردارند.
وی با اعلام اینکه برخی از این افراد اظهار پشیمانی کرده و دیگر دست به شرارت نمی زنند تصریح کرد: این افراد در پلیس شناسنامه دارند و به پایگاه های ما احضار می شوند اما بسیاری از این افراد پس از دستگیری از اقدامات مجرمانه خود پشیمان شده و دست از شرارت بر می دارند. پلیس نظارت کافی را بر روی اراذل دستگیر شده پس از آزادی دارد و امیدواریم مجموعه های مددکاری نیز به کمک این افراد بیایند تا اراذلی که توبه کرده اند به جامعه باز گردند. بیش از 97 درصد دستگیر شدگان طرح های پلیس سابقه دار هستند.
نظرات شما عزیزان: